За нас

М.М Груп 1 ЕООД притежава над 25 годишен опит в преработката на акациева и букова дървесина. Сред продуктите, включени в асортимента, ще откриете дървени колове, предназначени за използване в различни направления като лозови масиви, изграждане на електропастири, както и множество други приложения.

Фирмата гарантира на своите клиенти постоянно поддържани наличности на дърва за огрев. Дървата се доставят нацепени и нарязани по заявка на клиента директно от базите на М.М Груп 1 ЕООД до предварително посочен адрес.

М.М Груп 1 ЕООД предлага транспортни услуги и решения на територията на България и Румъния. На разположение на клиентите са самосвални полуремаркета тип „гондола“, както и товарни полуремаркета тип „щора“. Автопаркът на М.М Груп 1 ЕООД се състои от пет камиона и един компактен самосвал. Към най-често превозваните товари спадат зърнените култури и инертните материали, както и различни стоки, опаковани и обособени върху европалети.

Фирмата е вносител на каменна сол на блокчета, предназначена за животновъдството, Суровината се внася от Румъния, като М.М Груп 1 ЕООД е основен представител на компанията производител. Клиентите от всички точки на страната могат да се възползват от опцията за доставка, предлагана от фирмата.