Набиране на работници за страни от ЕС

Набиране на работници за страни от Европейския съюз

М.М.ГРУП 1 ЕООД притежава дългогодишен опит в различни сфери на бизнеса. Компанията разшири портфолиото си от продукти, добавяйки процесите по набиране служители за страни-членки на Европейския Съюз.

Процесът по набиране на служители е напълно прозрачен и следва всички законоустановени процедури, като е съобразен с всички възможни режими, изисквания и процедури. Наетите служители получават трудови договори, изготвени в съответствие с действащото законодателството на Република България.

Подбраните оферти и работни позиции, предлагани от М.М.ГРУП 1 ЕООД, се отличават с отлично заплащане. Компанията се грижи за важните аспекти от пребиваването в съответната държава, катоосигурява квартира и превоз до работното място.

Коректността е гарантирана. Наетите служители получават своите заплати редовно на предварително съгласувани дати. Осигуровките и допълнителната медицинска застраховка се заплащат своевременно.

М.М.ГРУП 1 ЕООД извършва своята дейност напълно легитимно. Компанията притежава регистрация за посредничество и консултация при наемане на работници в други държави, издадена от Министерството на труда и социалната политика (номер на регистрацията: 2688/20.12.2018г.).

Компанията притежава и разрешение за посредничество при наемане на работници в условията на сезонна/временна заетост, издадено от Агенцията по труда в Дюселдорф, Германия на 01.02.2021г.

Екипът на М.М.ГРУП 1 ЕООД работи усилено в посока набиране напартньори, нуждаещи се от нови служители. Към момента компанията работи с утвърдени в своите браншове имена като Kahre GmbH Industry & Manufacturing Services и Bandel Automobiltechnik Gmbh. Тепърва партньорската листа ще търпи разширяване, разкривайки нови възможности за всички кандидати, търсещи реализация в чужбина.